Cucuy: The Boogeyman (2018)

Cucuy: The Boogeyman (2018)

1122
  94 min
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 5.2

Në qytetin e vogël dhe të qetë të Glimer Pikut fillojnë të zhduken fëmijë në mënyrë të mistershme. Kështu, adoleshentja rebele, Sofia, e dënuar me arrest shtëpie, fillon të dyshojë se legjenda urbane meksikane mbi lugatin Kukuji është e vërtetë dhe ai mund të jetë fajtori i këtyre zhdukjeve.