Creed II (2018)

Creed II (2018)

7275
Viti: Cilësia: HD IMDb:

“Creed 2”. Tregon për kohën rivalë në “Rocky IV”, dy kolegët Sylvester Stallone dhe Dolph Lundgren do të marrin përsëri rolet historike të Rocky Balboa dhe rusit Ivan Drago në “Creed 2”. Michael B. Jordan, do të jetë protagonist në rolin e Adonis Creed, djali i Apollo Creed. Filmi do të shfaqet nëpër kinema prej 21 nëntorit 2018. Sylvester Stallone, interpretuesi historik i Rocky-y, drejtoi këtë seri të dytë në vend të Ryan Coogler, i cili ishte regjisori i filmit të tre viteve më pare. Për filmin “Creed”, Stallone mori një nominim për “Oscar”, si aktori më i mirë joprotagonist dhe fitoi “Golden Globe” për të njëjtën kategori. Vini re: Ky film del në kinematë botërore në datën: 21 Nëntor 2018