Corporate Animals (2019) – Filma24.cc | Filma me Titra Shqip HD
Corporate Animals (2019)
× Nëse video nuk fillon, hapeni faqen me Chrome, bëni refresh ose përdorni opsionet poshtë përshkrimit.
PRISNI 5 SEKONDA

INSTAGRAM: DAKA_LALE

HOME ART

Loading...


CODE IT

Corporate Animals (2019)

644
  86 min  •  2019  •  HD  •  4.4

Loading…

Një ekskursion me stafin e punës për të rritur bashëkëpunim dhe punën në grup merr një kthesë të papritur dhe të tërë detyrohen të përballen me anët e tyre më të egra dhe të bëjnë gjithçka që të mbijetojnë, por gjithashtu kuptojnë edhe vlerën e skuadrës.