Cold War (2018)

Cold War (2018)

793
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 7.7

Ne vitin 1950, një drejtues muzike bie në dashuri me një këngëtare dhe përpiqet ta bind që të arratisen nga Polonia komuniste për në Francë.