Close (2019)

Close (2019)

711
  94 min
Viti: 2019 Cilësia: HD IMDb: 5.6

Një truprojë dhe ekspert kundër-terrorizmi pranon një punë që të mbrojë një trashëgimtare të re të pasur. Asnjëra palë nuk është e lumtur për marrëveshjen derisa një rrëmbim i dhunshëm i detyron ato të shkojnë në arrati.