Center Stage: Turn It Up (2008) – Filma24.cc | Filma me Titra Shqip HD
Center Stage: Turn It Up (2008)

Loading...

Center Stage: Turn It Up (2008)

2499
  95 min     2008 DVD 6.2

Loading…

Një balerinë e vetë-trajnuar në rrugët e Detroitit bashkë me një grup hip-hopi ekstrem dhe me ndihmën e një ish lojtari hokei të kthyer tashmë në kërcimtar, ka ende mundësinë që ta bëjë ëndrrën e saj realitet, (të arrijë akademinë më prestigjioze të baletit në Nju Jork, etj...).