Center Stage (2000) – Filma24.cc | Filma me Titra Shqip HD
Center Stage (2000)

Loading...

101AVENTURA.AL

Center Stage (2000)

2726
  116 min     2000 DVD 6.7

Loading…

Një grup prej 12 adoleshentësh me prejardhje të ndryshme regjistrohen në Akademinë e Baletit Amerikan në Nju Jork. Për t'u bërë balerinë, secili përballet me problemet dhe stresin e stërvitjes dhe ecjen përpara në botën e vallëzimit.