Captive State (2019)
PRISNI 5 SEKONDA

DAKA_BRAND

Loading...

Captive State (2019)

1124
       2019 HD

Loading…

Vendosur në një lagje në Chicago, pothuajse një dekadë pas një pushtimi nga një forcë jashtë-tokësore, "Captive State" tregon jetën nga të dy anët e konfliktit - bashkëpunëtorët dhe rezistentët.