Brothers’ Nest (2018)
PRISNI 5 SEKONDA

DAKA_BRAND

Loading...

Brothers’ Nest (2018)

721
  102 min     2018 HD 6.5

Loading…

Vëllezërit Terri dhe Xhef vendosin të vrasin njerkun e tyre, por pavarësisht planit të përpiktë, gjërat dalin jashtë kontrollit.