Breaking & Exiting (2018)

Breaking & Exiting (2018)

470
  78 min
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 5.6

Herri, një hajdut simpatik shtëpiash, pengon Deizin nga vetëvrasja, teksa grabit shtëpinë e saj. Kështu fillon një udhëtim i errët dhe komik në zbulimin e vetvetes dhe dashurisë.