Bohemian Rhapsody (2018)

Bohemian Rhapsody (2018)

855
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 8.3

Historia e grupit legjendar rrok dhe këngëtarit Fredi Merkuri, historia që çoi në performancën e tyre të famshme në Live Aid (1985).