Bodied (2018)

Bodied (2018)

1644
  120 min
Viti: 2018 Cilësia: HDRip IMDb: 7.4

Film i prodhuar nga Eminem : Një student i zakonshëm gjen sukses dhe bën nam në betejat e rrepit pasi mbrojtja e një detyre rreth tyre kthehet në fiksim për të konkurruar...