Bhavesh Joshi Superhero (2018)

Bhavesh Joshi Superhero (2018)

1709
  154 min
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 7.6

Historia e Bavesh Xhoshit, një superhero indian, që nis të përmbushë dëshirën e shokut të vrarë për të pastruar dhe reformuar vendin, duke u stërvitur dhe duke u shfaqur me një maskë.