Bernie The Dolphin (2018)

Bernie The Dolphin (2018)

833
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 5.1

Në plazhet e St. Agustinës, në Florida, fëmijët e familjes Rajan luftojnë për të mbrojtur mikun e tyre, delfinin Berni, që të bashkohet me familjen e tij dhe të mos i shkatërrohet shtëpia ku jeton.