Beast (2017)

Beast (2017)

2133
  107 min
Viti: 2017 Cilësia: HD IMDb: 6.9

Molli është 27 vjeç dhe ende jeton me familjen e saj, Por ndihet si delja e zezë e familjes dhe po kërkon një rrugëdalje. Takimi me Paskalin duket se i ofron dashuri deri në marrëzi. Por ka një problem... Disa vajza adoleshente në qytet janë vrarë brutalisht dhe i dyshuari kryesor është pikërisht Paskali.