Barry Lyndon (1975)

Barry Lyndon (1975)

387
Viti: 1975 Cilësia: HD IMDb: 8.1

Një mashtrues irlandez fiton zemrën e një të veje të pasur dhe merr pozitën aristokratike të burrit të saj të vdekur në Anglinë e shekullit të 18-të.