Bad Match (2017)

Bad Match (2017)

557
  90 min
Viti: 2017 Cilësia: HD IMDb: 5.6

Herris duket sikur i ka të gjitha: një punë të mirë, shumë miqësi dhe një jetë seksuale aktive fal një sërë aplikacionesh për takime. Por e gjithë kjo ndryshon kur ai çiftohet me Rajlin, një vajzë që i ngjitet si rrodhe dhe fsheh diçka të dyshimtë.