Babysitting (2014)

Babysitting (2014)

1501
  85 min
Viti: 2014 Cilësia: HD IMDb: 6.8

Një baba i pasur, por jo i vëmendshëm, së bashku me gruan e tij, po hetojnë zhdukjen e djalit dhe dados burrë, në një shtëpi të shkatërruar brenda natës.