Baby’s Day Out (1994)

Baby’s Day Out (1994)

2244
Viti: 1994 Cilësia: HD IMDb: 6.0

Vogëlushi Bink ka çdo gjë qe i ofron jeta jeton në një rezidence të madhe dhe del në faqe të parë të gazetave. Aventura e tij fillon pasi rrëmbehet nga tre kriminele! Ai i shpëton atyre dhe është gjithmonë një hap përpara gjate ndjekjes se krimineleve!