Baazaar (2018)

Loading...

Baazaar (2018)

1539
  137 min     2018 HDRip 6.7

Loading…

Rizvan Ahmed lë pas Allahabadin, dhe bashkë me të edhe mentalitetin e qytetit të vogël. Ai shpërngulet në Mumbai, një qytet me qiell-gërvishtëse shumë të larta dhe me ëndrra që fluturojnë akoma më tej. Dëshira e tij e madhe është të punojë me idhullin e tij, Shakun Kotharin, por bota lakmitare dhe manipuluese e parave, pushtetit dhe tregut të aksioneve, e rrëmben shumë shpejt Rizvanin.