Avengers: Infinity War (2018)

Avengers: Infinity War (2018)

9259
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 8.7

Avengers dhe aleatët e tyre duhet të jenë të gatshëm të sakrifikojnë gjithçka në një përpjekje për të mposhtur te plotfuqishmin Thanosin, përpara se shpërthimi i tij i shkatërrimit t'i japë fund universit.