Avengers Confidential: Black Widow & Punisher (2014) – Filma24.cc | Filma me Titra Shqip HD
Avengers Confidential: Black Widow & Punisher (2014)

Loading...

Avengers Confidential: Black Widow & Punisher (2014)

1441
  83 min     2014 HD 5.8

Loading…

Pas ndërhyrjes në një mision të fshehtë, Ndëshkuesi burgoset nga agjentja e S.H.I.E.L.D. dhe Hakmarrësve, Vejusha e Zezë. Nën urdhrat e drejtorit Nik Fjuri, Ndëshkuesi dhe Vejusha e Zezë dërgohen në një mision për të ndaluar Leviatanin, një organizatë globale terroriste që ka në plan t'ia shesë teknologjinë e vjedhur nga S.H.I.E.L.D. ofruesit më të lartë. Të dy duhet të punojnë bashkë që ta ndalojnë këtë teknologji të bjerë në duart e gabuara. Fati i botës dhe i Hakmarrësve varet prej tyre.