Atone (2019)

Atone (2019)

570
  97 min
Viti: 2019 Cilësia: HD IMDb:

Një ish-ushtarake, Laura Bishop, shkon për të filluar punë në kishën më të madhe në Amerikë dhe detyrohet të heqë qafe një grup rrëmbyesish në momentin që merr vesh se vajza e saj ka mbetur brenda.