At First Light (2018)

At First Light (2018)

2263
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 5.4

Aleksa, një vajzë gjimnaziste, rastësisht ekspozohet ndaj një fenomeni të çuditshëm i cili e bën të fitojë aftësi të mbinatyrshme të pashpjegueshme. Ajo është zgjedhur nga një racë shumë e hershme alienësh si mjeti i komunikimit mes tyre dhe njerëzve. Por a është kjo diçka e mirë, apo rreziku do jetë fundi për të dhe djalin që e do, përfshirë dhe gjithë njerëzimin?