Ashes in the Snow (2018)

Ashes in the Snow (2018)

807
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 7.2

Gjatë Luftës së Dytë Botërore, një artiste 16-vjeçare lituaneze dhe familja e saj dëbohen në Siberi, ndërsa Stalini brutalisht shkatërron rajonin e Balltikut. Jeta në internim i vë ata përballë vuajtjesh, mes të cilave, qëndron edhe një ushtarak ruso-ukrainas...