Aquaman (2018)

Aquaman (2018)

7972
Viti: 2018 Cilësia: Kamer IMDb: 7.7

Artur Këri mëson se është trashëgimtari i mbretërisë nënujore të Atlantisit dhe duhet të ecë përpara për të udhëhequr popullin e tij dhe për t'u bërë një hero për botën.