Annabelle Comes Home (2019) – Filma24.cc | Filma me Titra Shqip HD
Annabelle Comes Home (2019)

Loading...

Annabelle Comes Home (2019)

1997
       2019 HD

Loading…

Kukulla e pushtuar rikthehet me kapitullin e tretë “Annabelle Comes Home”. Ngjarjet ndodhin në shtëpinë e Warrens, te cilët sjellin kukullën e pushtuar në dhomën e mbyllur të shtëpisë së tyre, duke e vënë atë “të sigurt” pas një xhami të shenjtëruar dhe duke marrë bekimin e shenjtë të një prifti. Por një natë tmerri i pret ato, kur Annabelle zgjon shpirtrat e lig në dhomë, gati për të shënjestuar një objektiv të ri.