Anchorman: The Legend of Ron Burgundy (2004)

Anchorman: The Legend of Ron Burgundy (2004)

242
  94 min
Viti: 2004 Cilësia: HD IMDb: 7.2

Ron Burgendi është prezantuesi më i njohur i lajmeve në San Diego gjatë viteve 1970. Por çdo gjë ndryshon për të dhe për ekipin e tij kur në staf bashkohet një femër e bukur dhe joshëse.