Anchorman 2: The Legend Continues (2013) – Filma24.cc | Filma me Titra Shqip HD
Anchorman 2: The Legend Continues (2013)
PRISNI 7 SEKONDA

Daka_brand

Daka_brand

Loading...


Anchorman 2: The Legend Continues (2013)

245
  119 min  •  2013  •  HD  •  6.3

Loading…

Një prezantues lajmesh pushohet nga puna e tij dhe pas një tentative të dështuar për vetëvrasje, atij i jepet një mundësi e dytë për të dhe miqtë e tij. Një mundësi të cilën e shfrytëzojnë në maksimum dhe bëjnë histori në televizion me mënyrën e tyre të veçantë të të prezantuarit në televizion.