An Elephant’s Journey (2018)

An Elephant’s Journey (2018)

1355
  87 min
Viti: 2017 Cilësia: HD IMDb: 5.5

Një djalë jetim i humbur dhe një elefant gjigant do të bëhen një skuadër për të rrëzuar një bandë gjuetarësh elefantësh të jashtëligjshëm.