American Ninja 3: Blood Hunt (1989)

American Ninja 3: Blood Hunt (1989)

1786
  89 min
Viti: 1989 Cilësia: HD IMDb: 3.5

Xheksoni është kthyer dhe tani me një partner të ri, kampionin e karantesë, Seanin, dhe bashkë duhet të përballen me një terrorist vdekjeprurës i njohur si "The Cobra", i cili ka infektuar Seanin me një virus. Dy miqtë nuk kanë zgjidhje tjetër përveçse të luftojnë Cobran dhe grupet e tij të Ninjas.