American Hangman (2019)

American Hangman (2019)

343
  99 min
Viti: 2019 Cilësia: HD IMDb: 6.0

Një person i paidentifikuar poston një video në kohë reale në media sociale, duke treguar se ka rrëmbyer dy të panjohur dhe ka ndërmend të vrasë një prej tyre përpara se të mbarojë dita. Qëllimi i tij është të mbajë një "gjyq" në internet. Ndërsa autoritetet kuptojnë çfarë po ndodh, bëhet e qartë se publiku online do të veprojë si gjykatës dhe juri.