Alpha (2018)

Alpha (2018)

7826
  96 min
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 7.0

Në të kaluarën parahistorike, një i ri përpiqet të kthehet në shtëpi pasi ndahet nga fisi i tij gjatë një gjuetie. Ai gjen një ujk i cili bëhet shoqëruesi i tij i udhëtimit dhe fillon një miqësi që do të ndryshonte njerëzimin.