All Light Will End (2018)

All Light Will End (2018)

1805
  84 min
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 6.2

Kur një shkrimtare e re tekanjoze, e cila fsheh një sekret të errët, rikthehet në shtëpinë e saj për diplomimin e vëllait të saj, fillon të përndiqet nga e shkuara dhe nga makthet e saj të hershme.