All About Nina (2018)

All About Nina (2018)

645
  97 min
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 5.2

Pasioni dhe talenti e kanë bërë Nina Geldin një yll në rritje në skenën e komedisë, por jeta e saj është një rrëmujë emocionale jashtë skenës. Kur një mundësi e re profesionale përkon me atë romantike, ajo detyrohet të përballet me të kaluarën e saj vërtet të trazuar...