Alita: Battle Angel (2019)

Alita: Battle Angel (2019)

593
Viti: Cilësia: HD IMDb:

Në qendër të historisë, që është ambientuar në shekullin xx, është Alita, që nuk mban mend asgjë nga e kaluara e saj. Por pasi e “rindërtojnë”, Alita nuk njeh asgjë nga bota që e rrethon dhe gjithçka i duket e re. Ido tenton ta mbrojë nga e shkuara e saj misterioze, ndërkohë që miku i saj i ri, Hugo, propozon që ta ndihmojnë t’i kthejnë memorien. “Alita: Battle Angel” do të vijë në kinema më 14 shkurt!