Alex Cross (2012)

Alex Cross (2012)

472
  101 min
Viti: 2012 Cilësia: HD IMDb: 5.1

Një hetues vrasjesh, shtyhet përtej kufijve të tij morale dhe fizike ndërsa ai ndjek një vrasës me pagesë i cili është i specializuar në tortura dhe gjymtime.