Aladdin (2019)

Loading...

Aladdin (2019)

452
       HD

Loading…

Filmi i animuar i dashur nga të vegjël e të mëdhenj, i përshtatur në shumë forma nga përralla origjinale, pjesë e librit “Njëmijë e një net”, tani do të vijë sërish në ekran, por me personazhe realë. Historia do të jetë shumë besnike ndaj adaptimit të klasikut Disney, gjithashtu dhe me këngët origjinale të Alan Menken, i cili me këtë rast ka shkuar disa të reja, mes të cilave dhe Speechless.