Planes (2013)

Planes (2013)

13050
Viti: 2013 Cilësia: HD IMDb: 5.7

Një areoplan spërkatës i arave që ka frikë nga lartësitë jeton ëndrrën e tij dhe merr pjesë në një garë rreth globit.