Abduction (2019)

Loading...

Abduction (2019)

700
  94 min     2019 HD 5.2

Loading…

Kuini del nga shatërvani i një parku në Vietnam duke mos mbajtur mend se kush është apo se nga vjen. Ndërkohë që vërdalliset nëpër qytet, duke kujtuar copëza nga e kaluarës së tij, ai ndiqet vazhdimit nga disa figura të mistershme dhe të rrezikshme.