A Wizard’s Tale (2018) aka Here comes the Grump

A Wizard’s Tale (2018) aka Here comes the Grump

1155
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 5.0

Mbretëri tullumbacesh, dragonj policie të përgjumur dhe magjistarë të lumtur... kështu i mban mend Terri përrallat e gjyshes së tij. Vetëm se ato dalin të jenë të vërteta dhe jo aq të gëzueshme. Me çfarë do i duhet atij të luftojë për t'i kthyer gjërat e lumtura, siç ishin?...