A Star Is Born (2018)

A Star Is Born (2018)

2085
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 8.1

Një muzikant ndihmon një këngëtare të re të bëhet e famshme, edhe pse karriera e tij fundoset përditë e më shumë për shkak të moshës dhe alkoolit.