A Simple Favor (2018)

A Simple Favor (2018)

2775
  117 min
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 7.1

Stefani, një mama beqare shtëpiake bëhet shoqe me Emilin një mama në karrierë e cila ka të birin në të njëjtën shkollë me atë të Stefani. Por shoqëria e tyre komplikohet kur Emili zhduket pa lënë gjurmë dhe me shumë pikëpyetje. Ka vdekur apo e kanë vrarë?