A Madea Family Funeral (2019)

Loading...

A Madea Family Funeral (2019)

1224
       2019 HD

Loading…

“A Madea Family Funeral” nis me një histori të lumtur, mbledhjen e familjes që transformohet në një makth. Madea dhe familjarët nisen për një udhëtim ku duhet të organizojnë një funeral, ku do të zbulohen dhe disa sekrete të pakëndshme.