A Dark Place (2018)
PRISNI 5 SEKONDA

DAKA_BRAND

Loading...

A Dark Place (2018)

744
  89 min     2018 HD 6.6

Loading…

Humbja e një djaloshi në një qytezë të qetë pyjore vendos në lëvizje një sanitar që pastron mbeturinat i cili vendoset në rolin e detektivit për të zgjidhur një hetim plot mister dhe rrezik.