5 Days of War (2011)

5 Days of War (2011)

514
  113 min
Viti: 2011 Cilësia: HD IMDb: 5.6

Një grup i gazetarëve Amerikan gjinden në një situate të pa këndshme në mes luftës Rusi dhe Gjeorgji...