303 (2018)

303 (2018)

920
  145 min
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 7.8

Dy studentë universiteti, Xhuli dhe Jani, nisen së bashku nga Berlini në drejtim të jugut në një rulotë të vjetër, por për arsye të ndryshme.