300 (2006) – Filma24.cc | Filma me Titra Shqip HD
300 (2006)
PRISNI 5 SEKONDA

DAKA_BRAND

Loading...

300 (2006)

2494
  117 min     2006 HD 7.7

Loading…

Bazuar në librin e Frenk Miler, filmi frymëzohet nga beteja e lavdishme e Termopilëve ku 300 spartanë dhe 700 aleatë u përballën me mbretin pers Kserksi, duke dhënë një betejë legjendare kundër një ushtrie që ishte me dhjetra mijëra. Filmi qëndron besnik në legjendën e luftëtarëve spartanë që zgjodhën vdekjen sesa përuljen.