1987: When the Day Comes (2017)

1987: When the Day Comes (2017)

1550
Viti: 2017 Cilësia: HD IMDb: 7.8

Në vitin 1987, Koreja është nën një regjim shtypës ushtarak. Marrja në pyetje e paligjshme dhe vdekja e një studenti ndezin qytetarët e thjeshtë për të luftuar për të vërtetën dhe për të sjellë drejtësi.