Next Gen (2018)

Next Gen (2018)

2612
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 6.9

Miqësia me një robot sekret, e kthen jetën e një vajze të vetmuar në një aventurë mahnitëse. Të dy do të përballenme njerëz të këqij, robotë të ligj dhe me një armik të rrezikshëm.